Onderdelen

Hoe deze pagina te gebruiken.

Hieronder vind je het bestelformulier voor onderdelen uit het MDC-magazijn en een link naar een webpagina (HTM) waarop de Excel-sheet staat met de gedocumenteerde onderdelen in het magazijn, met de prijzen.(Tip: klik met je rechtermuisknop en open de onderdelenlijst in een nieuw tabblad)

In het formulier kun je 5 onderdelen bestellen. Na het wegsturen van de bestelling stuurt de Technische Commissie je het totaalbedrag dat deze bestelling kost.

Maak het geld over naar Magirus-Deutz Club NL55 INGB 0001 6627 74, onder vermelding van je naam en adresgegevens.Nadat de betaling is ontvangen wordt de bestelling verstuurd of maak je een afspraak met de Technische Commissie voor het afhalen

Geef in het formulier ook aan of je het opgestuurd wilt hebben (verzendkosten komen zijn voor je eigen rekening), of dat het het komt ophalen in Langbroek na een afspraak gemaakt te hebben met iemand van de Opent een venster voor het verzenden van e-mailTechnische Commissie (via de mail).

Als er een foto is van het onderdeel dan is het MDC-onderdeelnummer ook de link waar je op kunt klikken om de foto van het onderdeel te zien. Aan het toevoegen van de foto's wordt nog gewerkt. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je die stellen via de mail aan de Opent een venster voor het verzenden van e-mailTechnische Commissie

 

Onderdelen 20-03-2018

Onderdelen_lijst_totaal_per_20-03-2018.htm