Evenementen

Woensdag 13 t/m zaterdag 16 sept. Iveco dagen

IVECONLS als importeur voor Nederland,  organiseert op woensdag 13 t/m zaterdag 16 september de Iveco Business Dagen op de locatie Experience Island Loon op Zand.

Op de woensdag t/m vrijdag ontvangen wij dagelijks 100 transport ondernemers uit heel Nederland, op de zaterdag ontvangen we de eigen rijders en chauffeurs incl. partners en kinderen aantal min, 250 of zoveel meer als mogelijk.

In het programma o.a. Demo rijden Stralis trekkers, Meerijden in Dakar Rally truck, rijden in 4x4 Jeep en Quad, New Holland machines bedienen.

Daarnaast bieden we een info / line up area . Hier exposeren we de line up van Iveco  range + recente afleveringen + New Holland range + de business modellen uit de Fiat groep ( pers w).

Op de zaterdag ontvangen we ook nog de Stralissen die ons altijd begeleiden in het Truckstar konvooi.

Naast alle activiteiten lijkt het ons ook interessant voor onze gasten dat ze kunnen kennis nemen van waar Iveco ooit vandaan kwam, "the history off.

Is er van uit uw vereniging belangstelling om in een mix van ongeveer 5 - 6 voertuigen deze gedurende de Iveco Business Days tentoon te stellen?

Voor aanmelden, mail even naar: W.Meerens(at)iveconls.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Twents Oldtimer Festival 2017

Goed nieuws: Op 2&3 september 2017 viert Tilligte haar Oldtimerfeestje opnieuw! Dan staat namelijk de tweede editie van het Twents Oldtimer Festival van de Oldtimerclub Tilligte op de agenda. De inschrijving is inmiddels geopend op www.twentsoldtimerfestival.nl.

In het gewijzigde programma van het Twents Oldtimer Festival is in 2017 op de zaterdag geen tentoonstelling voor bezoekers. Deze is alleen op zondag 3 september. Zoals vorig jaar is de entree voor bezoekers gratis; deelname met oldtimers blijft gratis.

Nieuw is de zaterdaginvulling: de eerste Twents Oldtimer Festivalrit. Oldtimers uit allerlei disciplines verzamelen zich zaterdag 2 september vanaf 15.30 uur op het terrein aan de Westenveldweg, vanwaar we om 16.00 uur vertrekken voor verschillende routes van plusminus anderhalf uur. Aanmelden is gewenst via onze website; deelname is gratis. Aansluitend vindt in onze festivaltent een avondvullend programma plaats. 

Deelnemers aan zowel de Festivalrit op zaterdag en tentoonstelling op zondag kunnen, zoals voorgaande jaren ook gebruikelijk, de oldtimers al op zaterdag op ons bewaakte festivalterrein kwijt. Ook wie niet meerijdt in de rit, kan zijn voertuig vanaf 13.30 uur op zaterdag op het terrein kwijt. Meer info online.

De Oldtimerclub Tilligte hoopt op opnieuw een mooie opkomst in september, met goed weer een een hoop vertier. Nostalgie zoals we die alleen kennen in Tilligte. Via de website en onze Facebookpagina houden we iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het Twents Oldtimer Festival. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen per mail of telefoon: contactgegevens staan op onze website.

 Tot 2&3 september. Tot het Twents Oldtimer Festival.