Evenementen algemeen

Paleis het Loo zaterdag en zondag 1 & 2 juli

CONCOURS D'ELEGANCE PALEIS HET LOO

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 worden de Paleistuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn weer omgetoverd tot het mooiste autofeest van Nederland.De FEHAC zal op dit evenement ook aanwezig zijn, om te laten zien waar de FEHAC voor staat, en omdat de FEHAC 40 jaar bestaat willen we daar het tijdsbeeld laten zien, van voertuigen van 40 jaar terug. 

Daar hebben wij u als club bij nodig. De werkgroep FEHAC Events doet een beroep op alle clubs om ons te helpen met voertuigen uit het straatbeeld van de oprichting. De auto van het jaar 1977, de Rover 3500 mag daarbij niet ontbreken.

Omdat de ruimte beperkt is kunnen we maar een gelimiteerd aantal voertuigen plaatsen. Daarom zal een keuze gemaakt worden welke voertuigen in aanmerking komen om aan dit evenement deel te kunnen nemen.

arjenritsma(at)gmail.com

Zaterdag 9 sept Oldtimerdag De Bilt

Op zaterdag 9 september 2017 vindt voor de 7de keer de Oldtimerdag in De Bilt plaats. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats van ca. 70 km langs mooie plekken in Midden-Nederland en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek en is er ruimte voor ontmoeting.
De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat, de oudste bestrate weg van Nederland.

Tijdens de Oldtimerdag in De Bilt is de evenementenregeling voor oldtimers van toepassing. Oldtimers waarvan het kenteken geschorst is kunnen onder bepaalde voorwaarden dan toch deelnemen. Meer informatie vindt u op onze website www.oldtimerdagdebilt.<wbr></wbr>nl.

Wij nodigen de leden van uw club of vereniging van harte uit voor onze Oldtimerdag op 9 september. Wij stellen het zeer op prijs als u deze mail wilt doorsturen naar uw leden en/of onze Oldtimerdag wilt opnemen in uw evenementenkalender.  Meer informatie kunt u vinden op onze website www.oldtimerdagdebilt.<wbr></wbr>nl

 

Oldtimerfreunde in Noordrijn-Westfalen 2 september

Mijn naam is Lothar fruit en ik ben lid van de communautaire belangen Prumme- hard in 40789 Monheim.

Als de gebeurtenis de historische voertuigen van de bevolking dichter bij een succes voor de vrienden van klassieke auto's tot stand te brengen en ons is, zouden we elk jaar te herhalen.
Voor deze, zijn we nog steeds afhankelijk van de hulp van de klassieke auto clubs / verenigingen die ons steunen met vintage auto's. We zouden kijken ernaar uit om te weten wanneer sommige leden van hun vereniging / club / organisatie te komen en vertonen hun tractoren, auto's en motorfietsen. Voor u van de reiskosten Nederland zal waarschijnlijk te ver te zijn, maar je weet zeker enkele Oldtimerfreunde in Noordrijn-Westfalen.
Wij waarderen het als je mijn verzoek aan de Oldtimerfreunde op zou sturen.

Het evenement is op zaterdag 2017/02/09

 

 


 

 

 

Voor de liefhebber; een leuk evenement!

 Voor meer info, klik op: www.concourselegance.com