TE KOOP MAGIRUS DEUTZ S3500 VAN 1952 

Kleur: grijs

Motor: 2e 6 cilinder, Motor zonder turbo en motorrem aanwezig.

Brandstof: Diesel

Versnellingsbak: 5 versnellingen met overdrive

Km stand +-410.000 km

Stuurbekrachtiging + koppelingsbekrachtiging

Remmen: verkeren in goede conditie

Banden zijn in goede staat en zijn van het merk Continental. Velgen zijn niet meer origineel en zijn veranderd in Tubeless velgen met bandenmaat 9R 22.5.

Toerenteller, oliedrukmeter, remdrukmeter en amperemeter aanwezig.

Boven op het dak: imperiaal, brandslanghouder met aan beide zijden PVC pijpen voor huishoudwater plus een bak voor water. Totaal ruim 300 liter. Diverse kisten op het dak aanwezig met onderdelen en reservewiel. Kist met 2 campingstoelen. Dak is geheel afgesloten door een op maat gemaakt zeil. Deze is nieuw.

Achter op de bumper: plateau met leveling blokken, generator (op brandstof), ladder naar dak.

Kisten links en rechts onder: gasboiler voor douche, jerrycan voor kachel, 3 campingstoelen, gasflessen (3 stuks), 3 accu’s (1 nieuwe, recent aangeschaft) en gereedschapskist.

Binnen: rondzit met opklapbare tafel en dus een groot bed. Onder bergruimte in de kisten, diverse bovenkastjes rondom, koelkast, oven, 3-pits fornuis, aanrecht, spoelbak.

Diverse onder kastjes, inclusief borden, pannen en bestek. Doucheruimte en porta porti(wc), bovenlichten. Bij de voorstoelen is een dieselkachel aanwezig.

Rechts aan de zijkant is een zonnescherm cq regenscherm aanwezig.

Kortom een prachtige camper die de halve wereld heeft gezien, goed onderhouden is en opzoek is naar een nieuwe eigenaar met liefde voor het merk Magirus Deutz.

Voor informatie: Diny Hartering, tel. 0621244920