Advertenties

Te koop

Goed lopende Magirus met nog wel het nodige werk. Ik kom er gewoon niet aan toe. Recent remvloeistof vervangen, kleppen gesteld, nieuwe gloeibougies geplaatst. Het gaat hier om de Magirus met koeienprint, in de club zeker geen onbekende. Serieparallel schakelaar is komen te vervallen dmv. 24 volt dynamo. Starten 24 volt, de rest 12 volt.
Is voorzien van andere brandstofpomp welke door de olie van de motor wordt gesmeerd. Meer foto's evt. via mail of whats app of nog beter, kom ff kijken. De Magirus is verder leeg van binnen.

De vraagprijs is € 3250,-

Reacties kunnen naar: Sjaak ven Lierop E:  hea-dev@hotmail.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wegens een nieuw project bied ik aan:
Nette Magirus 310D16 FL 4x2 Bouwjaar 1975 voorzien van 310 Pk 10 cilinder Deutz motor en ZF 5K-110GP 8 versnellingsbak met kruipversnelling. Verder voor zien van een Netam 3 zijdige kipper met een goede pomp en en een kurkdroge kipcilinder. Verder zijn aanwezig een vangmuilkoppeling goed voor 24T aanhanger gewicht maar ook een 50 mm kogelkoppeling voor een normale aanhanger of caravan. Beiden staan op kenteken.
Motor en versnellingsbak is recentelijk voorzien van nieuwe olie en filters. vrijwel nieuwe accu's. start direct, rookt niet, en verbruikt geen olie. Voor info: 06 45 957375


 

Wilt u een advertentie insturen?
Klik hier om een advertentie in te sturen.